Pagina's

woensdag 16 oktober 2024

Art Texture: Floral

Nog een kaart met pasta gemaakt voor de challenge van hobbyshop veldmaatHeb de smaak helemaal te pakken, zo leuk om te doen. Deze kaart stuur ik ook in bij do all kreatives omdat ik een stencil heb gebruikt. En omdat er bloemen op staan stuur ik hem ook in bij beautiful blossoms challenge.


Gebruikte materialen:

Marianne Design:  LR0730 Lay-out a6
LR0750 Van Harte
CR1586 Art Texture Xl Floral
PS8119 Mask Stencil Bloemen
Distress Oxide: Verschillende kleuren

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:

dinsdag 15 oktober 2024

... genieten van elkaar

Nog een kaart met een hoedje en een hoofdband vol met bloemen voor de challenge van knutsels en kadootjes. Vorige keer dacht ik nog te moeilijk en nu had ik zo een idee. Dit kaartje voor de trouwdag van vrienden gemaakt die varkens hebben. Een paar maanden geleden hadden ze nog biggetjes. Via een live stream konden we in de stal kijken en zien hoe ze groeiden. Zo leuk om dat te zien.

Gebruikte materialen:

Marianne Design: COL1545 Eline's Pig Family
COL1491 Eline’s Wedding Accessories
COL1505 Eline’s Bijen 
CR1536 Arch By Marleen,
Studiolight: Nr. 590 Wensen 

maandag 14 oktober 2024

Pasta

Hallo, Zag dat ze bij hobbyshop veldmaat graag pasta willen zien. Toevallig had ik laatst wat pasta gekregen. Had er nog nooit mee gewerkt. Laatst had ik een klein beetje op een kaart gebruikt, dat werkte zo fijn en leek zo mooi. Nu met de pasta een achtergrond gemaakt. Wat is dat leuk om te doen en wat een geweldig effect. Op de foto is het niet duidelijk te zien maar je krijgt zo'n mooie structuur erin. Weer een nieuwe techniek ontdekt die ik zekere nog veel vaker ga gebruiken. Deze kaart stuur ik ook in bij do all kreatives.


Gebruikte materialen:

Marianne Design: PS8144 Tiny's Fern Stencil
LR0817 Tiny's Fern
CS1156 Dierengroetjes
LR0841 Scalloped Rectangles

woensdag 9 oktober 2024

Van harte

 Nog een kaartje voor de Lift Challenge, gemaakt. Mijn schoonouders vieren vandaag hun trouwdag. Wist niet wat ik voor ze moest maken. Soms lastig weer wat nieuws te verzinnen. Door de challenge kreeg ik gelukkig inspiratie. Dit keer weer met embossing de achtergrond gemaakt. Omdat er bloemen opstaan wil ik hem ook insturen bij beautiful blossoms challenge.


Gebruikte materialen: 

Marianne Design: LR0625 Van Harte & ballon 
Altenew: Peony Dream 3D Die Set
Simon Says Stamp: Tiny Spaced Hearts stencil

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:



dinsdag 8 oktober 2024

H.U.G.S.Y

 Soms zie ik een challenge en dan heb dan geen idee wat ik ermee moet. Dat had ik ook bij de challenge van knutsels en kadootjes daar willen ze hoedjes zien. Had even geen inspiratie. Dacht eerst maar een andere kaart maken en dan kijk ik daarna wel een keer wat ik aan knutsel spullen heb met hoedjes. Toen ik met de kaart bezig was besefte ik me opeens dat Hugsy een hoedje/muts op heeft. Zat veel te moeilijk te denken. Deze kaart gemaakt voor een vriendin die door een moeilijke tijd heen gaat. Ze is een grote liefhebberster van Friends dus vond het wel leuk om een Hugsy te sturen.


Wil deze kaart ook insturen bij inspiration station challenge. Werd geïnspireerd door de gele en rode herfstkleuren op de foto. Maar moet bij herfst vooral denken aan dat het steeds kouder wordt. Hugsy is al helemaal gekleed voor het koude weer. 

Gebruikte materialen:

Marianne Design: COL1413 Sneeuwpop
COL1491 Eline’s Wedding Accessories
COL1523 Doctor’s Set By Marleen
COL1416 Eline’s Penguin
Lawn Fawn: Olivers’s Stitched abc’s
My Favorite Things: Well, Hello

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:

maandag 7 oktober 2024

Liftchallenge #191

 Hoi hoi, er is weer zo leuke Lift Challenge, dit keer willen ze dat je een donker achtergrond gebruikt met witte embossing en gekleurde diecuts. Heb een stencil gebruikt toen versamark inkt met een sponsje  aangebracht, stencil eraf gehaald en toen de witte embossingpoeder erop gedaan. Mijn man heeft me even geholpen met de heatgun. Eerder ging het een paar keer niet zo goed, toch niet handig om het in bed te gebruiken en met mijn beroerde hand functie. Blij dat hij even hielp, dit keer zijn mijn trui en knutsel spullen niet gesmolten. En het effect is zo mooi. Omdat er bloemen opstaan wil ik hem ook insturen bij beautiful blossoms challenge.


Omdat ik ook restjes heb gebruikt stuur ik hem ook in bij pixies snippets playground.
Eindelijk er een keer om gedacht om de restjes op de foto te zetten, meestal denk ik er pas aan als ik alles al heb opgeborgen.

Gebruikte materialen:

Spellbinders: Fresh Picked Anemones
Winnie and Walter: Hugs
Dutch Doobadoo: Stencil Raster a5

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:

woensdag 2 oktober 2024

Moon Flower

 Zag laatst op instagram een filmpje voorbij komen bij Galachko. Ze gebruikte de Postage Collage met een bloem met witte embosing. Het leuk zo mooi. Met dat idee aan de gang gegaan. Wist niet of ik er wel een goede bloemen stempel voor had. Kwam opeens een stempel tegen die ik een keer bij een bestelling bij de egel cadeau had gekregen. Toen had ik geen idee wat ik ermee moest. Maar nu kwam die goed van pas. Omdat er bloemen op de kaart staan stuur ik hem graag in bij beautiful blossoms challenge.


Gebruikte materialen:

Waffle Flower: Postage Collage Stamp Set
Postage Collage Die
Studio Light: Moon Flower Strophocactus Wittii