maandag 16 september 2024

Bingo

hoi hoi, heb voor dit kaartje de bovenste rij van de bingo kaart van 4 season challenge gebruikt: trapjes kaart, oranje, paddenstoel. Zag een keer op instagram zo leuk kaartje van stercreaties met een konijn en een paddenstoel, kon dat nu mooi gebruiken. Heb me ook laten inspireren door de herfstkleuren en de natuur op de foto van inspiration station challenge. En omdat er een dier op staat wil ik hem ook insturen bij kaartjes inspiratie challenges


Gebruikte materialen:

Marianne Design: COL1463 Eline's Baby Bunny
LR0775 Autumn Leaves
CR1603 Mushrooms By Marleen
CR1633 Corn & Sunflower
LR0770 Mushroom XL
My Favorite Things: Grassy Hills
StudioLight: Essentials Stans SL-ES-CD14 
Distress Oxide: Verschillende kleuren inkt.


Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging:

vrijdag 13 september 2024

Kattebelletje

Kon het niet laten om nog een kaartje te maken voor de inspiration station challenge. Dit keer zo'n leuke foto die me een boel inspiratie geeft. Moest dit keer denken aan katten op een boerderij. Omdat er katten opstaan stuur ik hem ook in bij show us your pussies.


Gebruikte materialen:

Marianne Design: CS1023 poeslief
TC0873 Tiny's Border - Kittens
PS8107 Tiny's Shattered Glass

woensdag 11 september 2024

Verkikkerd op elkaar

Had nog een kaartje nodig voor vrienden die hun trouwdag vieren. Zag bij Hobbyshop Veldmaat een challenge waar ze driehoeken willen zien. Moest toen direct denken aan een pyramide kaart. Kon ze mooi de driehoeken terug laten komen. En het is zo'n leuk model en handig dat je hem gewoon plat kan maken en versturen. Omdat er ook libellen aan het rondvliegen zijn wil ik hem ook insturen bij knutsels en kadootje. Door de foto van inspiration station challenge,  moest ik denken aan vakantie's. We gingen vroeger altijd kamperen bij een boer, daar was ook een zwemplas bij met heel veel kikkers. We vonden het geweldig om die te vangen, namen dan een opblaasboot mee met een beetje water erin en daar deden we de kikkers dan in. Hadden dan zo een hele boot vol. Heb daar leuke herinneringen aan. Omdat er een dieren op staat wil ik hem ook nog insturen bij kaartjes inspiratie challenges.



Gebruikte materialen: 

Marianne design: LR0732 Anja's Pyramide 

CR1514 Frogs by Marleen

CR1515 Water lily by Marleen

CR1605 Text Labels
CS1165 Vier De Liefde
CR1582 Dragonflies by Marleen
LR0868 Scalloped Circles
Lawn Fawn:  Scene Builder Stencils Bayou
Distress Oxide: Verschillende inkt


Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging:


dinsdag 10 september 2024

Pechvogel

Hoi hoi, dit keer een beterschapskaartje voor iemand die de laatste tijd veel pech heeft. Er waren al veel gezondheidsproblemen en nu zit die helemaal in de lappenmand, door een val helaas nu een gebroken rib. Vond dit wel een toepasselijke kaartje. Wil hem graag insturen bij knutsels en kadootjes daar willen ze "al wat vliegt zien". Dit uiltje vliegt op dit moment even niet meer, hopelijk mag die toch mee doen. Vrienden hadden altijd een uil in hun schuur van de boederij moest daar denken bij de foto van inspiration station challenge. Gelukkig was die uil niet zo'n pechvogel.


Gebruikte materialen:

Marianne Design : COL1475 Eline's Uil
COL1457 Eline’s Toucan
COL1523 Doctor’s Set By Marleen
COL1542 Chameleon
CS1156 Dierengroetjes
My Favorite Things: Cloud Stencil
Nuvo Drops

maandag 9 september 2024

Party Animal

Nog een kaartje voor de challenge van Girlz creative crafts. Dit keer de sketch gebruikt van creative sketchy girls. Kon zo beide challenge's mooi combineren.



Gebruikte materialen:

Studio Light: ABM-SI-PE12 Art by Marlene Paper Elements Party Animal

Nuvo Drops


Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging:

zondag 8 september 2024

In onze gedachten en gebeden

Nog een kaartje met stempels, stencil en inkt. Dacht lekker makkelijk hoef ik niet mijn hele bed vol met spullen te hebben. Maar uiteindelijk komt er toch steeds meer bij en toen ik klaar was met de kaartjes maken lag mijn hele bed toch weer vol. Had toch meer nodig dan ik dacht.

 Heb me laten inspireren door de herfstkleuren en de bomen op de foto van inspiration station challenge.


Gebruikte materialen:

Marianne Design: CS1041 Condoleance
Joy Crafts : 6410/0488 Large Pine Tree
Nuvo Drops

vrijdag 6 september 2024

Hugs

 Laatst lekker met inkt en stempels wat kaartjes gemaakt. Heb me laten inspireren door de herfstkleuren en de natuur op de foto van inspiration station challenge. Zelf een stencil gemaakt en daarmee de letters op de kaart gemaakt.


Gebruikte materialen:

Lawn Fawn: Olivers’s Stitched abc’s
Concord & 9th: Cuddles & Hugs
Create a Smile: Doodle Flowers
Versamagic: Verschillende kleuren
Nuvodrops

woensdag 4 september 2024

Zebra

Dit kaartje gemaakt voor de challenge van Girlz creative crafts. Ze willen daar onder andere wilde dieren zien, ik heb een zebra gekozen. Had laatst bij een bestelling een pakketje met allemaal leuke dieren plaatjes gekregen. Kon ik die direct op en kaartje gebruiken. 


Gebruikte materialen:

Marianne Design: EC0147 Eline’s Words

Studio Light: ABM-SI-PE12 Art by Marlene Paper Elements Party Animal


Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging:

dinsdag 3 september 2024

Allium

Hoi, Nog een kaartje gemaakt met de kleuren van girlz rebel challenge. Dit keer 3 kleuren gebruikt. Het papier lijkt op de foto zwart, soms zo lastig kleuren goed op de foto te krijgen. In het echt is het donker blauw. Dit keer kant en een touwtje op de kaart terug laten komen. Omdat ik me ook heb laten inspireren door de natuur en de kleuren op de foto van inspiration station challenge wil ik hem daar ook graag insturen. 


Deze kaart is een toppertje geworden bij girlz rebel challenge.

Gebruikte materialen:


Marianne Design: LR0819 Tiny's Allium
Post voor jou (Nederlands) CS0993

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging:


maandag 2 september 2024

Muziek

Hallo, Nog een kaartje voor de muziek challenge van kaartjes inspiratie challenges. Vind dit altijd zo'n mooi model. Wou graag de plaat in het midden van de kaart. Dacht dat die te groot zou zijn. Maar de plaat heeft de ideale maat, past er precies op. Nog een gitaar erop gedaan om het af te maken. Heb allemaal restjes design papier gebruikt voor de kaart en de gitaar. Restjes wit papier en restjes zwart papier. Daarom wil ik hem ook graag insturen bij pixies snippets playground.

Gebruikte materialen:

Marianne Design: LR0657 Guitar By Marleen
My Favorite Things: Headphones
Turntable
Studio Light: Essentials Circle nr.147

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdaging: